Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اهمیت شناخت زلزله و پیامدهای آن گفت: روزانه ۶۰ تا ۷۰ زلزله در سطح کشور پدید می آید و هر ۱۰ سال یک بار زلزله ای بالای ۷ ریشتر را تجربه می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « اسماعیل نجار» طی آئین بیستمین مانور زلزله کشور که صبح چهارشنبه (۷ آذر) در مدرسه پزشک فاطمی برگزار شد، گفت: ایران جزء ۱۰ کشور برتر جهان در بحث بحران های طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اهمیت شناخت زلزله و پیامدهای آن، افزود: شناخت زلزله و پیامدهای آن باعث می شود خود را در مقابله با این بلای طبیعی آماده کنیم.

 

نجار با بیان این مهم که کسی نمی دانست که یک صبحگاه زلزله عظیمی در بم و یک شامگاه در کرمانشاه بیاید و جان بسیاری از هم وطنان را گرفت، توضیح داد: یکی از برنامه های موثر برای مقابله با زلزله مقاوم سازی منازل و مکان های عمومی است.

 

وی با بیان این مهم که مانور ایمنی در مقابل زلزله که امروز در مدرسه پزشک فاطمی برگزار شد جای سپاسگزاری ویژه دارد، مطرح کرد: دانش آموزان در زمینه همیاری ایمنی و پیشگیری نقش اساسی در خانواده ها دارند.

 

مشاور وزیر با تأمل بر اهمیت نوسازی بافت های فرسوده عنوان کرد: لزوم آمادگی در برابر زلزله با توجه به این مهم که روزانه ۶۰ تا ۷۰ زلزله در سطح کشور می آید و هر ۱۰ سال یکبار نیز یک زلزله ۷ ریشتری بیانگر اهمیت آگاهی در مقابل زلزله است.

 

نجار با در نظر گرفتن نقش خیران در امر نوسازی مدارس مطرح کرد: یکی از مهم ترین راهبردها در برابر زلزله نوسازی و مقام سازی مدارس است.

 

مشاور وزیر با بیان این مهم که مقاوم سازی روستاها یکی از دیگر برنامه های اساسی در مقابل زلزله است، تصریح کرد: بازسازی و نوسازی منازل مسکونی که قریب به یک میلیون ۸۰۰ منزل روستایی مقام سازی شده است.

 

نمی خواهیم امنیت روانی جامعه را برهم زنیم

 

وی با تاکید بر اهمیت و هوشیاری در مقابل زلزله عنوان کرد: نمی خواهیم امنیت خاطر خانواده ها را برهم زنیم ولی باید در زمینه زلزله با آرامش روانی آمادگی داشت.

 

سالانه مقاوم سازی ۲۰۰ هزار منزل مسکونی روستایی در دستور کار دولت

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان از مقاوم سازی منازل مسکونی به عنوان برنامه اصلی دولت، یاد کرد و گفت: سالانه مقاوم سازی ۲۰۰ هزار منزل مسکونی روستایی در دستور کار دولت است.

 

 

 

 

پایان پیام/564

منبع: شبستان

کلیدواژه: بسیج زلزله کرمانشاه مشهد زلزله خامنه ای آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری هفته بسیج رهبری شیراز اسماعیل نجار مدیریت بحران استانداری البرز مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • زلزله شدید ۶.۹ ریشتری این کشور را لرزاند
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی